Ki Magyaroszág legsikeresebb női vállalkozója?

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz… fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik. (Johann Wolfgang Von Goethe)

Mindenkinek vannak álmai, és szerencsére egyre többen vagyunk, akik meg is merjük valósítani a mások szemében sokszor lehetetlennek tűnőt. Különösen nekünk, nőknek van szükségünk merészségre – hogy aztán amikor az álmaink megvalósulnak, büszkén zsebeljük be az elismerést. Rékának is volt egy álma, amit kitartással, kreativitással és soha nem lankadó lelkesedéssel valósított meg és így hozta létre a rekavago márkát, ami ma már Magyarország egyik legismertebb dizájner cipőmárkája.

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara 2010-ben létrehozta a „Women of Excellence” Női Kiválóság Díjat, mellyel a teljesítményükkel kiemelkedő nőkre hívja fel a figyelmet. Az elsimerő díj kreatív partnereként immáron harmadik éve Réka tervezi a nyerteseknek járó szobrot, ebben az évben pedig zsűritagként is részt vesz a nyertes kiválasztásban. Várhatóan nem lesz egyszerű a feladat, idén is rengeteg magas színvonalú pályázatra szamítunk, hiszen évről-évre egyre több és több merész, kitartó és kreatív nő vág bele álmai megvalósításába. A Női Kiválóság pályázatának keretében mi azért megpróbáljuk megkeresni Magyarország legsikeresebbnői vállalkozóját, aki példaképként szolgálhat mindannyiunk számára. Ha ismersz olyen női vállalkozót, aki bele mert vágni egy saját vállalkozásba és megvalósította álmait, mindenképp jelöld az Amerikai Kereskedelmi Kamara Női Kiválóság Díjára, mert az elismerésen túl a nyertes egy egyedi, személyesen az ő számára tervezett és elké́szített rekavago táskával lesz gazdagabb! Az elmúlt 3 év nyerteseiből is látszik, hogy a léc magasra van helyezve, de bízunk benne, hogy sok inspiráló pályázat érkezik majd – hiszen a díj is meglehetősen csábító!

A díj korábbi győztesei:

 • AmCham Női Kiválósági Díj 2012 – Teljesítmény fiatalon: Gyurkó Szilvia, az UNICEF gyermekjogi igazgatója. Szilvi egy sötétbarna tűsarkút választott és egy több ezer apró Swarovski kristállyal bevont tűsarkú fromájú díjat kapott mellé.
 • AmCham Női Kiválósági Díj 2011 – Kiválósága vezetésben:  Szűts Ildikó, az OTP Bank vezérigazgatói tanácsadója és kommunikációs igazgatója. Ildikó egy pár egyedi vajszínű cipővel és egy 18 karátos arannyal bevont cipő formájú díjjal lett gazdagabb.
 • AmCham Női Kiválósági Díj 2010 – Kiválóság a munkában és a magánéletben: Vizvári Csilla, ügyvezető, IRMÁK KiemelkedőenKözhasznú Nonprofit Kft

 Image

Negyedik alkalommal hirdeti meg Női Kiválósági Díját a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara, ezúttal Eredményes Női Vállalkozók alcímmel. Olyan sikeres vállalkozónőket keresnek, akik példaképek lehetnek mások számára. A zsűri a siker kulcsát jelentő „bizonyos pluszt” kutatja, legyen az innovítív gondolkodás, dinamizmus, kitartás, felkészültség vagy épp magabiztosság. A jelöléseket 2013. október 1-ig várják minden olyan eredményes női vállalkozóra, akik méltóak lehetnek a díjra. Nincs megkötés, bármilyen területen elért vállalkozói siker alapján érdemes jelölni és bárki állíthat jelöltet.

A zsűri elnöke:

Heal Edina, a Google magyarországi vezetője; AmCham Igazgatótanácsi tagja

A zsűri tagjai 2013-ban:

 •             Dávid Péter, az AmCham ügyvezető igazgatója
 •             Ducsai Evelin, a Citi Magyarország operációs és technológiai vezetője
 •             Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley ügyvezetője
 •             Gyurkó Szilvia, az UNICEF gyermekjogi igazgatója, az AmCham Női Kiválóság Díj 2012 győztese
 •             Mayer Zsolt, a MARS Magyarország vállalati kapcsolatok vezetője
 •             Szekeres Áron, a Jabil Magyarország jogtanácsosa
 •             Vágó Réka, cipőtervező, a díj kreatív partnere
 •             Vecsenyi János, a Budapesti Corvinus Egyetem Kisvállalkozás-fejlesztési Központjának igazgatója
 •             Virág Éva, az Aon Hewitt üzletfejlesztési vezetője

A Díjra 2013. október 1-ig lehet hölgyeket jelölni. További információ: http://www.noikivalosag.hu

Reklámok

One thought on “Ki Magyaroszág legsikeresebb női vállalkozója?

 1. Visszajelzés: A sokféleség a női siker kulcsa | designer blog

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s