Kihirdették a Női Kiválóság Díj nyertesét

Mint arról már többször beszámoltunk itt a blogon, az Amerikai Kereskedelmi Kamara az idén negyedszer adta át a Női Kiválóság Díjat: a zsűri ezúttal Porst Réka, a Meska.hu társalapítójának és vezetőjének teljesítményét ítélte legkiemelkedőbbnek a mezőnyből. Az idén „Eredményes Női Vállalkozók” témájú Női Kiválóság Díjra nyár óta lehetett jelölni olyan sikeres hölgyeket, akik példaképül szolgálhatnak mások számára, és akik segítenek megmutatni, mire van szüksége ma egy nőnek a sikerhez. Rekordszámú, közel 60 jelölés érkezett a pályázatra az ország számos városából. A pályázatok egytől-egyig sikeres, inspiráló és példamutató nőkre hívták fel a szakmai zsűri figyelmét.

Porst Réka öt évvel ezelőtt indította el a Meska.hu online kézműves piacteret Hídvégi Borbálával közösen. Először csak pár tucat árus kínálta termékeit, de mára 3600 művész és hobbialkotó kap lehetőséget, hogy munkáit pénzzé tegye, és mára havi több mint félmillió látogató válogat az oldalon. Rékáék a site elindításával mások mellett több száz kismamának, nyugdíjasnak és hátrányos helyzetben élő embernek segítettek, hogy a hobbijuk pénzkereseti forrássá válhasson. A Meska.hu rendszeresen szervez jótékonysági gyűjtéseket és minden bevételt fejlesztésre fordítanak.

Örömünkre szolgált, hogy a fődíjat – ami idén egy egyedi, különleges üvegszobor volt – Réka készíthette el, hagyományörző módon idén már harmadik alkalommal. A díj nyertese, Porst Réka egy egyedi, személyre szabott REKAVAGO táskát is kap az üvegszobor mellé, amit majd Rékával közösen álmodnak meg. És természetesen a 4 további döntős sem maradt díj nélkül, ők is egy-egy egyedi, névre szóló REKAVAGO táskát vihettek haza.

Szívből gratulálunk a sikeres hölgyeknek!

FHA_9563 FHA_9581 FHA_9511 FHA_9502 FHA_9280 FHA_9406 FHA_9425 FHA_9437

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s